Ontbijtconcert: Dromen van het Oosten

Sunday 21 November Tijd 10:30
Locatie Rotterdam de Doelen

Zondagochtend, even niets aan je hoofd: een gouden moment. Tijd voor jezelf, of voor elkaar. Ongehaast aan de dag beginnen, genieten van een fijn ontbijt en de mooiste muziek. Dat kan thuis – maar het is wel heel erg lekker om je af en toe buiten de deur te laten verwennen met een ontbijt zonder afwas en een intiem live concert. Een uurtje pure ontspanning, dat is Music for Breakfast. De Music for Breakfast-concerten zijn een samenwerking van de Doelen en het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Na genoten te hebben van een lekker ontbijt kun je luisteren naar een concert dat door de musioci zelf is samengesteld.

Sprookjesachtig, exotisch, mysterieus: het Oosten heeft altijd een magische aantrekkingskracht gehad. De jonge Glazoenov werd eind 19de eeuw dan ook als een held onthaald in West-Europa, net zoals dat Prokofjev en Penderecki later ook zou overkomen: alle drie vertegenwoordigden zij het onweerstaanbare geluid van achter de horizon. Deze ochtend brengt hun muziek bij elkaar: soms dromerig, dan weer pittig gekruid, altijd vol visioenen van een andere wereld.

Musici:
Hobo – Karel Schoofs 
Klarinet – Bruno Bonansea 
Viool – Annerien Stuker en Ángeles Salas 
Altviool – León van de Berg 
cello – Mario Rio
contrabas – Andreia Pacheco 

Dit Music for Breakfast-concert wordt gepresenteerd door Milou Adjanga.

Programma:
Glazoenov – Rêverie orientale 
Penderecki – Klarinetkwartet 
Prokofjev – Kwintet

Concert Inclusief ontbijt!
Bij de kaartprijs inbegrepen is een klein ontbijt: koffie/thee, verse jus d’orange, een croissant, vers fruit en een wisselend ontbijt-item.
Voor € 12,50 kan je voorafgaand aan het concert uitgebreider ontbijten in de Doelen Studio. Daar staat je een feestelijk gevulde ontbijttafel te wachten met koffie/thee, verse jus d’orange, croissant, vers fruit en als extra’s een mimosa (champagne), een warm gerecht en diverse broodjes en beleg. Kijk hier voor meer informatie.
Vanaf 9.15 uur ben je welkom voor het kleine ontbijt. De zaal gaat open om 10.10 uur.

We hebben een beperkt aantal vriendenkaartjes, dus wees er snel bij!
Word kleine vriend voor € 4 of grote vriend voor € 9 per maand.
Ben je al grote vriend en wil je iemand meenemen, klik dan hier.

word ook Kleine Vriend
€4 per maand

meer dan 120 mensen
gingen je voor!
(en 1 konijn)