Remy van Kesteren: Tomorrow Eyes

zaterdag 10 december Tijd 19:45
Locatie Utrecht TivoliVredenburg

Voor het eerst gaat harpist Remy van Kesteren met een album vol zelfgeschreven nummers op zak de Nederlandse zalen af. Hij schippert met zijn nieuwe album ‘Tomorrow Eyes’ tussen pop, jazz en klassiek in.  

Remy heeft zijn talent al lang en breed bewezen.De 27-jarige harpist won in 2013 de USA International Harp Competition, de grootste harp competitie ter wereld. Afgelopen juni ontving hij de Nederlandse Muziekprijs, de hoogste onderscheiding die klassieke musici kunnen behalen in Nederland. Niet gek dus dat hij kiest voor een nieuwe stap. Maar eng vindt hij het wel, getuige zijn verhaal over ‘Tomorrow Eyes’ in deze video.

Remy komt met zijn nieuwe album letterlijk los van de klassieke muziek: er zijn alleen maar staanplaatsen tijdens het concert in TivoliVredenburg! Ga je mee op ontdekking met Remy van Kesteren?

Free For Friends – gratis naar de concerten met 24classics
We zien we je graag op 25 november bij club Classique. Ben je nog geen lid en wil je profiteren van een gratis kaartje voor dit concert? klik dan hier. Ben je al lid en wil je iemand gratis meenemen? Dat kan! Free For Friends plaatsen gaan snel dus reserveer op tijd!

word ook Kleine Vriend
€4 per maand

meer dan 120 mensen
gingen je voor!