Algemene Voorwaarden

Een vriendschap van 24classics kost €4,- per maand of € 48,- per jaar.

Dit bedrag wordt automatisch afgeschreven van je rekening op de datum dat het lidmaatschap is ingegaan. Als de afschrijving van je rekening niet lukt, proberen we nog een keer het bedrag bij de volgende incasso ronde van je rekening af te schrijven. Als de betaling twee keer niet lukt, nemen we contact met je op en pauzeren we je lidmaatschap.

24classics is niet verantwoordelijk als je je inschrijft met andermans rekeningnummer. Als je een rekeningnummer invult zonder dat de eigenaar van de rekening hiervan op de hoogte is, zal 24classics je details doorgeven aan de desbetreffende bank.

24classics behoudt zich het recht voor de hoogte van het vriendschapsgeld te wijzigen. We stellen je hiervan minimaal één volle kalendermaand van tevoren van op de hoogte.

Opzegging lidmaatschap

De minimumperiode van een vriendschap van 24classsics is drie kalendermaanden.

Je vriendschap wordt elke maand, of jaarlijks (afhankelijk van de aangegeven voorkeur) automatisch verlengd tot opzegging.

Als je je vriendschap wil opzeggen kun je dat op elk moment na de eerste drie maanden doen door een e-mail te sturen naar info@24classics.com

De opzeggingsdeadline voor de volgende maand is op de 16e van elke maand. Als je opzegt op of na de 16e ben je de volgende maand nog wel lid en schrijven we ook het bedrag voor lidmaatschap af van je rekening. Als je je vriendschap voor de 16e opzegt, blijft je lid tot het eind van de betreffende maand.

24classics heeft het recht een vriendschap per direct op te zeggen indien een vriend onjuiste gegevens heeft verschaft aan 24classics of zich niet houdt aan de voorwaarden van het bezochte podium.

Privacy Beleid

24classics neemt het beschermen van je privacy serieus. We gebruiken je persoonlijke informatie alleen om je vriendschap te verwerken en contact met je op te nemen over je vriendschap. We delen je gegevens met niemand.

Wijzigen persoonsgegevens

Wijzigingen dien je z.s.m. door te geven; dit is je eigen verantwoordelijkheid.

Als je problemen of vragen hebt, stuur dan een mail naar: info@24classics.com

Contact

Opzeggen kan via een e-mail naar info@24classics.com
Ons adres is:
24classics
Zanddwarsstraat 3
1011 HM Amsterdam

word ook Kleine Vriend
€4 per maand

meer dan 120 mensen
gingen je voor!