Nationale Opera & Ballet online

Door 24classics

De Nationale Opera & Ballet online
De Nationale Opera & Ballet heeft een uitgebreid online programma samengesteld voor jong en oud om vanuit huis van te genieten. Je kunt verschillende livestream concerten bekijken en achtergrond artikelen lezen. Ook is er een speciale kinder pagina met filmpjes om thuis mee te zingen en dansen en is er een online programma van het Opera Forward festival, dat helaas niet door kon gaan.

De komende periode worden er nog een aantal  prachtige voorstellingen gestreamd die in de afgelopen jaren te zien waren. Een unieke kans om een aantal hoogtepunten voor het eerst te zien of te herbeleven. Verder staat op de programmering: zang- & dans workouts, quizzen & games en persoonlijke videoboodschappen en tips van de zangers, dansers en collega’s.

Op de site van de Nationale Opera & Ballet wordt telkens nieuwe content toegevoegd, dus houd de website en social media kanalen van De Nationale Opera & Ballet goed in de gaten. 

Bekijk hier alvast de animatie ‘Mahagonny in het kort’
‘De opera Aufstieg und Fall der Stadt Mahagonny van Kurt Weill en Bertolt Brecht beleefde in 1930 zijn wereldpremière in het Duitse Leipzig. De première werd toen ernstig verstoord door protesten vanuit extreemrechtse hoek. Nu, 90 jaar later, wordt de première van een nieuwe productie van Ivo van Hove ruw verstoord door het coronavirus. Toch benieuwd waar de opera over gaat? Bekijk de korte animatievideo over Mahagonny.

word ook Kleine Vriend
€4 per maand

meer dan 120 mensen
gingen je voor!