Hoe gaat het nu met: het DoelenEnsemble

Door 24classics

Het zijn verwarrende en ingewikkelde tijden voor iedereen, maar ook zeker voor de cultuursector. 24classics heeft een rondje gemaakt om te informeren hoe het nu gaat met een aantal van onze meest geliefde organisaties. Hoe houden ze de moed erin en zijn er in deze tijd ook kansen te vinden? We spraken Maarten van Veen over hoe het nu gaat met: het DoelenEnsemble!

Hoe is de huidige stemming bij het DoelenEnsemble? 
Prima! We werken aan het komende seizoen, en spelen nog concerten in december. We hebben nét stoelen gekocht en beginnen met onze online kaartverkoop.


Hoe functioneert het DoelenEnsemble in deze roerige tijd? 
Gewoon doorfietsen, maar we missen het publiek! Daarom gaan we activiteiten bedenken om ze toch betrokken te houden.

Wat doet het DoelenEnsemble om de moed erin te houden? 
Goede koffie, en veel blijven praten, in contact blijven is ons motto.

Ziet het DoelenEnsemble kansen of lichtpuntjes in deze tijd? 
Ja, we zijn iets aan het ontwikkelen , maar nog even stil erover…
Daarnaast organiseren we 3 december een concert met 2 vleugels: Kurtag en Messiaen, beiden op religie geïnspireerd. Hopelijk een pleister op de Covid-wond voor ons publiek. We hebben een extra camera ingekocht die de livestream nog meer als een tv uitzending kan laten worden.

Wat zouden de lezers van 24classics kunnen doen om het DoelenEnsemble te helpen? 
Donaties zijn hard nodig, en natuurlijk hopen we op een heleboel mensen die online kaarten kopen voor onze stream op 3 december!

Het volgende concert van het DoelenEnsemble is op 3 december met Ralph van Raat & Maarten van Veen. Kijk voor meer informatie en kaartjes op de website van het DoelenEnsemble. Dát is alvast lichtpuntje nr 1!

word ook Kleine Vriend
€4 per maand

meer dan 120 mensen
gingen je voor!