Klassiek in de Loods 2019 in foto’s

Door Jan Jansen

Ook dit jaar hebben we de traditie voortgezet met ons jaarlijkse kerstconcert Klassiek in de Loods – Christmas in Paradiso! Het was een geweldige avond vol met prachtige muziek! Om nog even na te genieten, hieronder een greep uit de foto’s van de avond. 

Alle fotos zijn gemaakt door Sanne van den Elzen.

We zaten zoals elk jaar op Kerstavond gewoon in de kerk; in Paradiso, met het warme gevoel van een kerststal.

Het publiek zat er klaar voor en voor aanvang van het concert dronk iedereen alvast een glas warme Glühwein of een ijskoud biertje.

De avond begon met het verstilde ‘When I am laid in earth’ van Purcell, gezongen en gespeeld door violiste Diamanda Dramm. 

Het concert werd gepresenteerd door Victoria Osborn. 

Camerata RCO (met musici uit het Concertgebouworkest) speelde onder andere het grootse strijkkwintet van Antonin Dvorak waarvoor ze contrabassist Olivier Thiery meenamen.

Componist, toetsenist en vocalist Akim Moiseenkov zorgde ervoor dat we eensgezind en samengezworen de kerstnacht in verdwenen.

Er werd veel samengespeeld en de avond eindige met een daverend applaus!

Om nog even terug te keren naar de kerstsfeer en na te genieten van het concert kun je hieronder nog eens luisteren naar de prachtige stem van Akim Moiseenkov: 

Wil je volgend jaar ook aanwezig zijn bij Klassiek in de Loods en wil je profiteren van 6 concerten per maand voor € 8? Word lid. 

word ook Kleine Vriend
€4 per maand

meer dan 120 mensen
gingen je voor!