AIR BACH

Tuesday 21 March Tijd 20:00
Locatie Tolhuistuin Amsterdam De Vereeniging Nijmegen

Componist/trompettist Diederik Rijpstra gaat op zoek naar Bach in alle soorten muziek. Dit doet hij samen met Janne Schra, pianiste Helena Basilova, organiste Tineke Steenbrink en de Syrische zangeres Shaza Hayek eneen nieuw samengesteld koor van nieuwe Nederlanders.

Erbarme Dich blijkt perfect te passen bij de muziek van Janne Schra, Arabische kwarttonen klinkt te gek bij bij Air van Bach en voor Tineke Steenbrink is de absolute stilte te horen in die Kunst der Fuge. Air Bach neemt je mee naar alle windstreken en uithoeken en brengt je daarna gewoon weer thuis.

Musici:
Janne Schra, zang
Diederik Rijpstra, trompet en artistieke leiding
Ziad Bik, Ud 
Thanaa N Hasoni, zang
Helena Basilova, piano
Tineke Steenbrink, klavecimbel
Amber Docters van Leeuwen, cello
Karel Bredenhorst, cello
James Oesi, contrabas
Een koor van nieuwe en oude Nederlanders
In Nijmegen werken we voor de 2e keer samen met het Bachkoor Nijmegen olv Rob Vermeulen, mmv Dirk Luijmes, piano


Dit concert is onderdeel van de Happy Bachdag
Op 21 maart vieren we de verjaardag van Bach en het begin van de lente met de vierde editie van de Happy Bachdag in Amsterdam, Utrecht, Nijmegen en Dordrecht. Overal is de muziek van Bach te horen: in winkels, parkeergarages, sportscholen, cafeetjes en restaurants en tijdens de speciale Happy Bachdag concerten.

Free For Friends – gratis naar de concerten met 24classics
We zien je graag op 20 maart in De Vereeniging of op 21 maart in de Tolhuistuin. Ben je nog geen lid en wil je profiteren van een gratis kaartje voor dit concert? klik dan hier. Ben je al lid en wil je iemand gratis meenemen? Dat kan! Free For Friends plaatsen gaan snel dus reserveer op tijd!

word ook Kleine Vriend
€4 per maand

meer dan 120 mensen
gingen je voor!