Bach Tribute Band met Ellen ten Damme en Martin Fondsea

Monday 21 March
Locatie Amsterdam Orgelpark

Bach en 24classics

We kunnen ons geen wereld voorstellen zonder de muziek van Johann Sebastiaan Bach. Op 24classics heeft Bach dan ook als enige componist een hele eigen playlist die ook nog eens de beste luistercijfers heeft. 

Maar wat betekent zijn muziek nu nog steeds voor de muzikanten van nu? En wat heeft Ellen ten Damme met Bach? Martin Fondse, componist en pianist, maakte vooruitlopend op de Happy Bachdag een nieuw programma waarin hij met bevriende topmusici een eerbetoon brengt aan Bach en zich laat inspireren door zijn onsterfelijke muziek.

Ellen ten Damme, zang
Artvark saxofoonkwartet
Dirk Peter Kölsch, slagwerk
Jorrit Westerhof, gitaar
Jacob Lekkerkerker, orgel
Martin Fondse, toetsen
Studentenkoor Amsterdam

Dit concert is onderdeel van de Happy Bachdag 3e editie
Op 21 maart vieren we de verjaardag van Bach en het begin van de lente met de derde editie van de Happy Bachdag in Amsterdam, Utrecht, Nijmegen, Dordrecht en Groningen. Overal is de muziek van Bach te horen: in winkels, parkeergarages, sportscholen, cafeetjes en restaurants en tijdens de speciale Happy Bachdag concerten.

Free For Friends – gratis naar de concerten met 24classics
We zien we je graag op 21 maart in het Orgelpark. Ben je nog geen lid en wil je profiteren van een gratis kaartje voor dit concert, klik dan hier. Ben je al lid en wil je iemand gratis meenemen, dat kan! Free For Friends plaatsen gaan snel dus reserveer op tijd!

word ook Kleine Vriend
€4 per maand

meer dan 120 mensen
gingen je voor!
(en 1 konijn)