Gay Guerrilla Show

Thursday 4 May Tijd 20:00
Locatie Amsterdam Pre-reserved studio B

Gay Guerrilla Show
4-7 mei en 11 – 14 mei, in timeslots van een uur

Gay Guerrilla is een audiovisuele installatie van kunstenaar Boris Acket, choreograaf Christian Guerematchi en geluidsontwerper Danny van der Lugt, gebaseerd op de gelijknamige compositie van Julius Eastman. De kunstenaars gebruiken ruimtelijk geluid en licht voor een interdisciplinaire interpretatie van zijn monumentale werk. Dompel je onder in een spannend ritueel van licht en donker, muziek en beweging. De muziek is opgenomen door de pianisten Helena Basilova en Vivianne Cheng.

Guerematchi: “De installatie legt Eastmans diepste verlangen naar LGBTQ-rechten bloot en manifesteert een schaamteloos ritueel van verlangen, overgave en toewijding aan één enkele zaak – het recht hebben om jezelf te zijn”.

*Dit evenement is alleen toegankelijk via een trap. De audiovisuele installatie kan triggerend zijn voor mensen met epilepsie.

Deze installatie maakt deel uit van Re:ply to all, het nieuwe festival van 24classics waarin we de grenzen onderzoeken van wat klassieke muziek kan doen. Kijk hier voor meer informatie en het volledige programma.

Kleine Vrienden worden altijd voorgetrokken en krijgen ook bij dit concert korting. Nog geen Kleine Vriend? Voor €4,- per maand zijn we al vrienden en steun jij de muziek! Lees meer.

Gay Guerrilla Show
data: 4-7 mei en 11-14 mei
aanvang: timeslots


locatie: Pre-reserved studio B
adres: Tt. Vasumweg 119, NDSM Amsterdam

word ook Kleine Vriend
€4 per maand

meer dan 120 mensen
gingen je voor!