Ivo Janssen, Bach op de Boot

Tuesday 21 March Tijd 20:00
Locatie Amsterdam Janssenbeton

14 fuga’s en 4 canons vormen samen De Kunst der Fuge. Pianist Ivo Janssen speelt dit magistrale werk tijdens de Happy Bachdag in zijn eigen concertzaal op zijn woonboot. En je krijgt er ook nog iets bij te drinken!

Ivo Janssen piano
Ivo Janssen (Venlo, 1963) studeerde bij Jan Wijn aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Tussen 1986 en 1990 won hij een aantal prijzen, waaronder de Jacques Vonk Prijs, die hem in staat stelde zijn studie in het buitenland voort te zetten bij onder andere Robert Levin. Sinds zijn debuut in het Concertgebouw in 1988 treedt Ivo Janssen regelmatig op in Nederland, en ook in Duitsland, Frankrijk, Italië, Australië en de VS. Onder vele anderen speelde hij samen met Heinrich Schiff, Janine Jansen, Han de Vries en Charlotte Margiono.

locatie
Janssenbeton
Wittenburgergracht 18  |  google map
Amsterdam

Dit concert is onderdeel van de Happy Bachdag 4e editie
Op 21 maart vieren we de verjaardag van Bach en het begin van de lente met de derde editie van de Happy Bachdag in Amsterdam, Utrecht, Nijmegen en Dordrecht. Overal is de muziek van Bach te horen: in winkels, parkeergarages, sportscholen, cafeetjes en restaurants en tijdens de speciale Happy Bachdag concerten.

Free For Friends – gratis naar de concerten met 24classics
We zien we je graag op 21 maart bij Janssenbeton. Ben je nog geen lid en wil je profiteren van een gratis kaartje voor dit concert? klik dan hier. Ben je al lid en wil je iemand gratis meenemen? Dat kan! Free For Friends plaatsen gaan snel dus reserveer op tijd!

word ook Kleine Vriend
€4 per maand

meer dan 120 mensen
gingen je voor!
(en 1 konijn)