Klassiek in de Loods-Christmas in Paradiso: laatste kaarten aan de deur

Tuesday 24 December Tijd 22:00
Locatie Amsterdam Paradiso

Na 5 jaar spreken we inmiddels van een traditie: op 24 december, kerstavond, brengen we weer een bijzonderconcert in samenwerking met Camerata RCO (leden van het Koninklijk Concertgebouworkest).
En net als vorig jaar zitten we op Kerstavond gewoon in de kerk; in Paradiso, met het warme gevoel van een kerststal. Geen ossen en ezels, maar wel Maria’s en Josefs en heel veel mensen met hun opa’s en oma’s. Die traditie dus. De alternatieve Nachtmis waar je al lang naar op zoek was..

Bereid je voor op een warmbloedige avond waar de beste musici van Amsterdam een gat in de nacht spelen. Na het verstilde ‘When I am laid in earth’ van Purcell, gezongen en gespeeld door violiste Diamanda Dramm, kan de avond eigenlijk al niet meer stuk. Camerata RCO (met musici uit het Concertgebouworkest) speelt onder andere het grootse strijkkwintet van Antonin Dvorak waarvoor ze contrabassist Olivier Thiery meenemen. Componist, toetsenist en vocalist Akim Moiseenkov zorgt ervoor dat we eensgezind en samengezworen de kerstnacht in verdwijnen.
Voor aanvang van het concert drink je alvast een glas warme Glühwein of een ijskoud biertje. Na afloop blijven we bij elkaar zolang het gezellig is.
Volgens traditie mag je gratis je oma meenemen en ook Maria’s (eerste naam) en zwangere vrouwen mogen gratis naar binnen. Dus schroom niet om je familie en je verre achterburen mee te slepen naar deze avond.

KOMT ALLEN TEZAMEN

programma
21:00 deur open
22:00 Camerata RCO, Diamanda Dramm en Akim Moiseenkov
werken van  o.a. Purcell, Dvorak en Dramm
23:00 nazit

Reserveer via een mailtje naar info@24classics.com wel even een plekje voor je oma, de zwangere vrouw of Maria, en let op: Maria’s moeten wel zo heten bij voornaam! 🙂

Wil je profiteren van 6 concerten per maand voor € 8? Word lid. 
Ben je al lid en wil je iemand meenemen, klik dan hier.
Gratis plaatsen voor leden gaan snel dus reserveer op tijd!

word ook Kleine Vriend
€4 per maand

meer dan 120 mensen
gingen je voor!