Klassiek in de Loods-de kersteditie

Sunday 24 December Tijd 21:00
Locatie Amsterdam Gashouder – Westergasterrein

Inmiddels is het een heuse traditie: het jaarlijkse kerstconcert van 24classics samen Camerata RCO – leden van het Koninklijk Concertgebouworkest- op kerstavond, 24 december. Deze keer in de beroemde Gashouder op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. Een prachtig stukje oude industrie, met het warme gevoel van een modern verwarmde kerststal. 

Terwijl het stil wordt in de stad, spelen de Camerata RCO het klarinetkwintet van Mozart en van Brahms met het publiek er dicht omheen. Bereid je voor op een avond vol ontroering en opwinding want de 2 klarinetkwintetten behoren tot het beste kamermuziekrepertoire ooit geschreven! 
De deuren gaan open om 21.00, het concert start om 22.00 en we gaan door zolang het gezellig is. 

Zoals de traditie vertelt mogen zwangere vrouwen, Maria’s (eerste naam) en je oma gratis naar binnen. (NB: dit geldt alleen als je zélf je oma meeneemt.)
Meld deze wel even aan via info@24classics.com zodat we een plekje in de herberg voor hen vrijhouden. 
Schroom dus niet om je familie en verre achterburen mee te slepen naar deze avond! 

Dit concert is tevens een 24chambers special, en zal volledig live gestreamd worden via de facebookpagina’s van 24classics en 24chambers.

Free For Friends – gratis naar de concerten met 24classics
We zien je graag op 24 december bij Klassiek in de Loods. Ben je nog geen lid en wil je profiteren van een gratis kaartje voor dit concert? klik dan hier. Ben je al lid en wil je iemand gratis meenemen? Dat kan! Free For Friends plaatsen gaan snel dus reserveer op tijd!

word ook Kleine Vriend
€4 per maand

meer dan 120 mensen
gingen je voor!