Klassiek in de Loods: Kerst in de Kerk

Sunday 24 December Tijd 22:00
Locatie Amsterdam De Zuiderkerk

Eenmalige tickets € 26,50 of word vriend van 24classics en kom op de gastenlijst!

Ook dit jaar vieren we Kerst met het jaarlijkse Klassiek in de Loods. Dit jaar ‘Klassiek in de Kerk’, genaamd, waar we de Zuiderkerk omtoveren tot de grootse herberg in hartje Amsterdam. Een avond waar de harde buitenwereld even vergeten en ons verwarmen aan de Glühwein, het prachtige Octet van Mendelssohn en de indrukwekkende stem van zangeres Karima El Fillali. En op een zeker moment gaat de discobal aan en luisteren we samen onder de sterren ♥

Klassiek in de Kerk
Camerata RCO & Karima El Fillali
Bar open:
21:00
aanvang concert: 22:00
locatie:
Zuiderkerk, Amsterdam
adres: Zuiderkerkhof 72
Het concert is rolstoel toegankelijk

Neem gratis je oma mee
Zoals elk jaar mag je je oma gratis meenemen naar het concert. En is je naam Maria of ben je in verwachting? Dan is er voor jou ook een gratis plek in onze herberg. Stuur ons een mailtje.

Mendelssohn wordt gespeeld door Camerata RCO, een ensemble van musici uit het Koninklijk Concertgebouworkest dat is opgericht om kamermuziek te kunnen spelen omdat ze vinden ‘dat kamermuziek persoonlijker en intiemer is. De energie die uit deze concerten voortkomt, is wat ons het meest inspireert’. Camerata RCO speelt veel concerten in Nederland en daarbuiten. Ze hebben wereldwijd opgetreden in steden als New York, Minsk, Tokyo, Seoul, Wenen, Rome, Honolulu en Madrid. Al sinds 2015 spelen ze in Klassiek in de Loods op Kerstavond de sterren van de hemel.

Karima El Fillali is een zangeres en songwriter. Tijdens een muzikale reis door Marokko raakte ze geïnteresseerd in spirituele Arabische zang en is ze in de leer gegaan bij een meester in lyrische zang in Fez. Jamil al Asadi begeleid haar deze kerst op de qanun. Karima is te vinden op verschillende internationale festival podia, maar ook in het Concertgebouw of in een uitverkocht Carré.

word ook Kleine Vriend
€4 per maand

meer dan 120 mensen
gingen je voor!