Klassiek in de Loods: Kerst in Paradiso 2022

Saturday 24 December Tijd 21:30
Locatie Amsterdam Paradiso

Eenmalige tickets € 26,50 of word vriend van 24classics en kom op de gastenlijst!

Komt allen tezamen voor het Kerstconcert allertijden met Camerata RCO (leden van het Concertgebouworkest en violiste Diamanda Dramm, die haar hele familie meeneemt: David Dramm, gitaar, Anne la Berge, fluit en Marie Schmit, cello. Op 24 december, kerstavond.

‘Kerst met de Drammetjes’ wordt weer een ouderwets mooie avond in Paradiso, waar we de harde buitenwereld even vergeten en ons laven aan muziek van o.a. Schubert en Diamanda en David Dramm, aan de Glühwein en de kerststol, en aan de warmte van elkaar.

Neem gratis je oma mee
Zoals elk jaar mag je je oma gratis meenemen naar het concert. Want dat is Kerst,
En heet je Maria of ben je in verwachting? Dan is er voor jou een gratis plek in onze herberg voor één nacht.

Camerata RCO is een ensemble van musici uit het Koninklijk Concertgebouworkest dat is opgericht om kamermuziek te kunnen spelen omdat ze vinden ‘dat kamermuziek persoonlijker en intiemer is. De energie die uit deze concerten voortkomt is wat ons het meest inspireert’. Camerata RCO speelt veel concerten in Nederland en daarbuiten. Ze hebben wereldwijd opgetreden in steden als New York, Minsk, Tokyo, Seoul, Wenen, Rome, Honolulu en Madrid. Al sinds 2015 spelen ze in Klassiek in de Loods op Kerstavond de sterren van de hemel.

Diamanda Dramm & familie
Diamanda La Berge Dramm groeide op in Amsterdam en speelde vanaf haar vierde jaar viool. Opgroeiend met een componist als vader en een fluitiste als moeder, groeide ze op tussen de leidende figuren van de Nederlandse klassieke, avant-garde en improvisatie scene. Dat zie je terug in al haar eigen concerten. Op dertienjarige leeftijd bracht zij “Raadsels” van Louis Andriessen in première in het Concertgebouw voor de opening van het Holland Festival 2005 en is daarna internationaal gaan optreden als soliste, kamermuziekspeler en bandlid. In april 2018 won Diamanda de Dutch Classical Talent Tour & Award, de eerste strijkerssoliste ooit.
Ook in 2019 speelde Diamanda al tijdens het Klassiek in de Loods Kerstconcert en nu komt ze terug met haar vader David Dramm, moeder Anne la Berge en vriendin, celliste Marie Schmit. ‘Kerstiger’ kun je het niet krijgen..

Klassiek in de Loods: Kerst in Paradiso
Camerata RCO & the Dramm family


deuren open: 20:30
aanvang concert: 21:30
dit concert is rolstoel toegankelijk
locatie: Paradiso, Amsterdamparadiso
adres: Weteringschans 6-8,

word ook Kleine Vriend
€4 per maand

meer dan 120 mensen
gingen je voor!