Live Ritual, Christian Guerematchi & BDSM artist Papilicious amid Gay Guerrilla installation

Saturday 13 May Tijd 22:00
Locatie Amsterdam Pre-reserved studio B

Danser en choreograaf Christian Guerematchi heeft een performance gecreëerd op basis van Eastmans compositie Gay Guerrilla als onderdeel van de audiovisuele installatie. In samenwerking met BDSM-kunstenaar Papilicious heeft hij een “rituele performance gecreëerd die Eastmans compromisloze geest en inzet voor de zaak van gelijkheid oproept”. Guerematchi benadert hedendaagse dans op een manier die hij documentair theater noemt, waarbij hij zich richt op de zwarte geschiedenis en cultuur. Zijn werk geeft een nieuwe kijk op de codes van het zwarte lichaam en de zwarte Europese identiteit.

(*dit evenement is alleen toegankelijk via trappen. de audiovisuele installatie kan triggerend zijn voor mensen met epilepsie.)

Dit concert maakt deel uit van Re:ply to all, het nieuwe festival van 24classics waarin we de grenzen onderzoeken van wat klassieke muziek kan doen. Kijk voor meer informatie en het volledige programma op de site!

Kleine Vrienden worden altijd voorgetrokken en krijgen bij dit concert korting. Nog geen Kleine Vriend? Voor €4,- per maand ben zijn we al vrienden en steun jij de muziek!

Gay Guerrilla Live Ritual
aanvang concert:
20.30 op 28 & 29 april / 22.00 op 13 mei

locatie: Pre-reserved studio B
adres: Tt. Vasumweg 119, NDSM Amsterdam

word ook Kleine Vriend
€4 per maand

meer dan 120 mensen
gingen je voor!