24events: Cello Bacchanaal & Kroketten


Op dit Cellobacchanaal vieren we samen met SITP (Space is the Place) de schoonheid en de diversiteit van de cello op een avontuurlijke zondagmiddag in de prachtige Dokzaal, vlakbij Artis. Met schitterende lyriek, brutaliteit en eigenzinnigheid in een intieme sfeer waarin je bovenop de muzikanten zit. En na afloop is er soep en vega kroketten!

Line Up

Lidy Blijdorp cello
Lidy Blijdorp is een jonge, gepassioneerde celliste met een enorme vertelkracht, geroemd om haar ‘adembenemende muzikaliteit’ (NRC).

Ernst Reijseger cello | Harmen Fraanje piano
De prominente musici Ernst Reijseger en Harmen Fraanje geven nieuwe dimensies aan de klassieke duo-bezetting van cello en piano en creëren al improviserend muzikale werelden op de grenzen van jazz, modern klassiek en alles er tussenin en daarbuiten.

The Ambush Party
Natalio Sued tenorsax | Oscar Jan Hoogland piano | Harald Austbø cello | Marcos Baggiani drums
Internationaal hoogst creatief kwartet met grote dosis muzikale humor, dat zich laat inspireren door uiteenlopende genres als noise, tango, opera, drum ‘n’ bass, jazz én cumbia.

Sanem Kalfa zang, cello
Sanem Kalfa is een Turkse zangeres met een kenmerkende stijl die jazz, improvisatie en wereldmuziek vermengt tot een krachtige mix van emoties.

word ook Kleine Vriend
€4 per maand

meer dan 120 mensen
gingen je voor!