Steun

24classics geeft een impuls aan de klassieke muzieksector door het stimuleren van innovatie, het bevragen van tradities en door ruimte te geven aan een nieuwe generatie musici. Met onze concerten, events en samenwerkingen schudden we de klassieke muziek op en bereiken we een zo breed mogelijk publiek. Hier hebben we jouw steun bij nodig. Doe mee en word lid van de club van 24, donateur of sponsor!

Club van 24

Als lid van de Club van 24 maak je deel uit van een intiem gezelschap waar we de liefde delen voor muziek, vernieuwing en andere mooie dingen in het leven. We ontmoeten elkaar een paar keer per jaar tijdens (huis)concerten met bijzondere musici, geven je een kijkje achter de schermen en staan voor je klaar als vraagbaak over klassieke muziek. 

24classics heeft de ANBI status (Algemeen Nut Beoogde Instelling) waardoor je schenking fiscaal gunstig is. Als lid van de club van 24 kun je kiezen voor een eenmalige schenking vanaf €1.000 of periodiek voor minimaal 5 jaar. Door de toepassing van de Geefwet kun je bijv. een belastingvoordeel krijgen van bijna €500 op een schenking van €1.000. Kijk hier wat het voor jou kan betekenen.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie ontvangen of lid worden? Neem contact met op met Fleur Shekel via clubvan24@24classics.com


Eenmalige donatie

Wil je ons steunen met een eenmalige donatie? Dan kan door middel van onderstaande knop. Onze dank is groot!

24classics heeft een ANBI status, hiermee krijg je belastingvoordeel met je gift. Hoeveel? Kijk in onze rekentool.

Bedrijven

Voor bedrijven zijn er verschillende sponsormogelijkheden of kan er een gift worden gedaan. Met deze steun kunnen we blijven vernieuwen, mooie projecten opzetten en een nieuwe generatie musici een podium bieden. Samen kijken we naar de unieke mogelijkheden zoals uitnodigingen voor bijzondere events, concerten op maat, ontvangsten en ontmoetingen. Een mooie kans om relaties op te bouwen of te verstevigen, het versterken van de corporate identity of om je te laten inspireren. 

Sponsoring of het geven van een gift kan ons niet alleen helpen maar kan ook fiscaal voordeel opleveren voor je bedrijf. Sponsoring is 100% aftrekbaar en een gift kan een belastingvoordeel geven tot €2.500. Kijk hier wat dit voor je bedrijf kan betekenen.

Ben je geïnteresseerd? Neem contact op met Fleur Shekel op fleur@24classics.com om samen te kijken naar de mogelijkheden.

word ook Kleine Vriend
€4 per maand

meer dan 120 mensen
gingen je voor!